Cuti2 Bajet Dan Snorkeling Mabul

Located on the water connected to the island, Sunset Reggae cafe, Ocean view room, Turtles eating area, Budget Room.

20% diskaun jika Isnin, selasa, Rabu, Khamis, Jumaat !!!.
Free seorang untuk penganjur ( min 6-12 orang ) !!!.

Address 
Scuba Jeff Sipadan Sdn Bhd
1st Floor, Lot 18, Block C
Semporna Seafront New Township
91308 Semporna Sabah Malaysia

Contact
Email : scubajeffsipadan@gmail.com
Email: cutibajetpulausemporna@gmail.com
Hotline :  +60195639852 Wassap/call
Office : 089-781566 (Monday – Saturday 8am – 6pm )
Whatsapp : +60195855125 -Jeff
FB PAGE : scuba jeff mabul
FB PAGE : Cuti pulau pulau semporna
FB PAGE : Cuti Pulau Mabul
Insta : scubajeff_mabul


Percutian Budget Pulau Mabul. Dapatkan harga bajet dengan membawa ramai keluarga atau rakan- rakan. Dengan membawa rakan2 minima 6 orang atau lebih anda juga akan mendapat pakej penuh percutian ini secara percuma seorang. Pakej termurah apabila anda membawa 8 orang atau lebih. Pemilik berasal dari Negeri sembilan dan menyediakan surau serta makanan sepenuhnya Halal untuk tetamu kami di mabul. Tidak hanya percutian bajet kami juga menyediakan percutian mewah dan sederhana mewah beserta bilik aircondition dengan penambahan rm150-800 seorang permalam. Namun saya menyarankan anda menginap di bilik bajet kipas sahaja kerana kedudukan di atas laut dan angin laut akan menyegarkan anda. Hammock dibenarkan untuk tetamu tidur bersama pasangan diwaktu malam disamping menikmati shooting star dan bayu laut. Dengan adanya Reggae cafe bersebelahan anda boleh mengupah memasak pembelian barangan seafood dari bajau laut di sana. Seandainya ingin menikmati kepuasan seafood maka pembelian direct dari bajau laut disarankan berikutan harga yang jimat. Visit FB page for video

Looking For Bohey Dulang & 7island From Town ? 
Pakej Bajet Pulau Mabul

10% diskaun Tenaga pengajar, Guru, Pelajar + free untuk penganjur
10% diskaun kakitangan hospital + free untuk pengajur .

15% diskaun weekday ( Isnin- Jumaat)
*su
rau disediakan / owner Melayu Negeri sembilan / Makanan Halal


2H1M Pakej termasuk:
2-4 orang – Rm770 seorang
5-7 orang – Rm520 seorang
8-30 orang – Rm350 seorang

3H2M pakej Termasuk:
2-4 orang -Rm 860 seorang
5-7 orang – Rm 620 seorang
8-30 orang – Rm450 seorang

4H3M Pakej termasuk :
2-4 orang -Rm 950 seorang
5-7 orang – Rm 710 seorang
8-30 orang – Rm530 seorang

5H4M Pakej termasuk :
2-4 orang -Rm 1050 seorang
5-7 orang – Rm 800 seorang
8-30 orang – Rm620 seorang

Pakej Termasuk:
*3 x snorkeling dengan bot 3 lokasi Coral Mabul terbaik.
*Penginapan bilik kipas ( atas air berangin ).
* Melawat kg Bajau laut darat atau laut.
*Bot pulang balik mabul/Pekan semporna.
*Barbecue atau Grill
*wifi ( bergantung cuaca )
*Unlimited snokerling coral buatan depan penginapan.
* Alat snorkeling Mask dan snorkel. ( fin hanya utk mahir ).
* Guide disediakan sepanjang snorkeling dgn bot.
*Free kelas menggunakan alat dan cara snorkeling yg betul.

Kami dikenali sebagai rumah tetamu semenanjung dan Sarawak sejak 2010!.
Zaidi atau dikenali sebagai Scuba Jeff dari negeri Sembilan yang telah menetap di Mabul sejak 1995 juga bekas anggota Polis mencorakkan dan mencipta percutian bajet memudahkan semua tetamu datang dengan corak bajet. Namun kepada yg memerlukan percutian bercorak sederhana mewah atau mewah pakej boleh diupgrade kepada bilik airconditomed. Sila hubungi 0195855125 Jeff untuk berbincang sebelum membuat tempahan. Kami sediakan bilik bajet sehinggalah Rm500 – Rm3000 seorang satu malam ( bilik makan sahaja ) namun saya sarankan pakej bajet sahaja kerana ribuan pelancong sejak 2010 menyukai dan mengambil FULL PAKEJ BAJET ini mengelakkan belanja besar bercuti.

Ingin menambah aktiviti? Discovery Scuba Diving adalah program untuk tetamu yg mahu merasai menyelam tetapi tiada lesen. Kami menyediakan aktiviti DSD atau TEST DIVE dengan bayaran rm250 seorang dimana ini termasuk kelas, sewa peralatan dan 1x menyelam dimana anda dibawa ke kampung penyu berada dan anda boleh menggunakan ca,era mengambil gambar bersama penyu ini atau coral. Aktiviti ini amat indah dijadikan hadiah kepada pasangan anda ( pasang cincin didasar laut dan lain2 ). Seandainya anda honeymoon atau apa2 perayaan sila buat banner kecil saiz 3/4 meter dan kita ambilkan gambar didasar laut 3-12meter.

BOHEY DULANG & 7Pulau.
Scuba Jeff memiliki sebuah lagi penginapan di pekan semporna juga bercorak bajet dimana dua buah dorm iaitu lelaki dan wanita disediakan bagi memudahkan tetamu daytrip melawat Bohey Dulang dan 7 buah pulau yg lain. Sila lawat www.boheydulang7island.com.

Instagram : scubajeff_mabul
FB Page: scuba jeff mabul
Visit FB page for video

Pulau Mabul.
Kedudukan penginapan di atas air memberikan mengadap matahari terbenam memberikan vibe dan ketenagan kepada tetamu. Satu2nya kompeni yg tidak menerima pelancong dari China secara group atau besar-besaran bagi mengelakkan ketidak selesaan tempat kami yang sudah terkenal di Malaysia dan juga eropah. Waktu petang adalah terbaik melawat reggae cafe dan menikmati makanan diwatu matahari terbenam. Kepada pasangan honeymoon anda boleh order di reggae cafe untuk cadle light dinner bersama pasangan anda. INGIN BAWA IBUBAPA BERUMUR 60THN KE ATAS ?, diskaun istimewa disediakan untuk mereka, sila hubungi saya. Malahan malam anda juga boleh mengunakan hammock yg banyak di sini utk marsai suasana tidur mengadap bintang dan bulan disamping deruan laut serta bayu laut yg selesa. Jangan bangun lewat kerana penyu akan datang di tanga penginapan menikmati sea grass. Anda boleh terjun mandi manda bersama penyu pada bila masa apabila terlihat mereka.
Visit FB page for video


Bohey Dulang ? 7isand Hopping from Semporna Town?